top of pageVåra hus.

Ekologi, miljö och klimat. Resurssnålhet, enkelhet och resiliens. Det är bara några av de saker vi jobbar med i våra hus.

När vi skapat våra hus har vi tänkt ekologiskt i ett stort perspektiv innefattande mer än miljövänligt byggmaterial och välisolerade ytterväggar. Våra hus är lite mindre än snittet och det för att mer material är sämre för miljön än mindre material oavsett hur miljövänligt det är. Känslan är trots det rymd då siktlinjer, rundgångar, omslutenhet, ljusinsläpp mm fått stå i centrum vid framtagningen av planlösningarna.

Enkelhet är också en sak som kännetecknar våra hus och vårt tänk och det har bland annat med resiliens att göra. Enkla lösningar är lättare att förstå, underhålla och reparera utan att vara sämre för miljön. Men ett hus måste också ha ett tilltalande utseende för att vara hållbart i längden. Därför gav vi fyra arkitektkontor med olika stilpreferenser i uppdrag att ta fram våra första husserier. Vill du veta mer om vårt tänk och hur det påverkar husen kan du ladda ner och läsa om det i vår konceptbeskrivning VÅRT KONCEPT här nedan.

Storlek 120 +

Storlek 90+

Storlek 75+

Fritidshus 50-80

Kontakta oss
Vill du veta mer eller boka ett möte med oss tveka inte att höra av dig.

Tack för ditt meddelande!

bottom of page